Schoonheid

Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar en daarmee uw visitekaartje. Dan wilt u er natuurlijk goed uitzien. Een heerlijke behandeling van bijvoorbeeld oneffenheden, rimpeltjes en een vochtarme huid zal uw uitstraling een flinke oppepper hebben. U gaat weer met een goed verzorgde huid en ontspannen gevoel verder.

Basis behandeling

Reiniging van uw gezicht, epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging (peeling) met stoom, verwijderen van mee-eters en gerstekorrels, massage met een crèmemasker en Crème.
Basis behandeling van 60 min kost Eur 62,-

Basis plus behandeling

Reiniging van uw gezicht, epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging met stoom, verwijderen van mee-eters en gerstekorrels, ampul met geconcentreerde werkstoffen aangepast op het huidtype, masker ( Vlies, collageen, Mouse) aangepast op het huidtype en een crème
Basis plus behandeling duur 75 min kost Eur 80,-

Vitamine C (Anti-age en liftende behandeling)

Voor de huid staat vitamine C voor vitaliteit en de afweer van vrije radicalen, die de celstructuur van de huid beschadigen. Door deze behandeling worden vrije radicalen afgevoerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden.
Behandeling duur 75 min Eur 87,- incl. epileren

Caviar

Deze behandeling met een exclusief kaviaarcomplex stimuleert de celstofwisseling om de vermoeide huidstructuur nieuwe impulsen te geven. Het zorgt voor optimale hydratatie en het voedt de huid.
Behandeling duur 75 min Eur 87,- incl. epileren

Hyaluron Infusion

Deze behandeling is een regelrecht wonderwapen voor de aanmaak van vochtreservoirs en langdurige aanlevering van hyaluronzuur ( dit is het belangrijkste bestanddeel van het bindweefsel om vocht op te slaan)
Behandeling duur 75 min Eur 85,- incl. epileren

Hyaluronic

Anti-aging behandeling met meervoudig actief hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtopslag in de verschillende huidlagen. Dat werkt ook opvullend voor rimpeltjes. Daarnaast stimuleert het de celvernieuwing en de bescherming tegen schadelijke milieu invloeden. En het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen in de huid, wat de huid stevigheid biedt.
Behandeling duur 75 min Eur 88,- incl. epileren

ASA (Fruitzuur behandeling)

Deze behandeling schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af, Versnelt de celdeling, verbetert de hydratatie van de hoornlaag, vermindert pigmentvlekken, vermindert rimpeltjes, verhoogt de collageen en elastine productie en stimuleert de energietoevoer van de huid
Behandeling duur 75 min Eur 105,- incl. epileren
Behandeling Kuur van 3 behandelingen in 4 weken Eur 295,-

 

Stripexan Phyto Stem Cell

Deze behandeling is een energieboost voor uw huid. Het bestrijdt de tekenen van een vermoeide huid en het verbetert de stevigheid en elasticiteit.
Behandeling duur 75 min Eur 96,- incl. epileren

Vitamine A Power Booster

Deze behandeling stimuleert de regeneratie (herstel) van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter,bevordert de elastisciteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit. Behandeling duur 75 min. Eur 96,- incl. epileren

 

Diamond Peel 

Bij deze behandeling wordt er gewerkt met een apparaat die de huid pijnloos een intensieve peeling geeft. Dit werkt met een fijn diamand kopje die als het ware de dode huidcellen van de huid af “slijpen”.

Het helpt bij;

  • Verfijnen van littekentjes en rimpeltjes
  • Verminderen van pigmentvlekjes
  • Onzuivere huid

Behandeling duur 75 min Eur 85,- incl. epileren
Behandeling Kuur van 6 behandelingen Eur 425,-

Repagen Exclusive

Deze behandeling bevat hoge concentraties high-tech werkstoffen die zorgen voor verbetering van de huid elasticiteit en stevigheid. Na deze behandeling straalt uw huid en toont zich vol en voelt zijdezacht.
Behandeling duur 90 min Eur 125,- incl. epileren

Diamond

Schoonheid in haar zuiverste vorm 

DIAMOND is een anti aging huidverzorgingslijn die hoogwaardige texturen en werkstoffen bevat -veredeld met ultrafijn diamantstof- dit gaat tekenen van huidveroudering tegen en geven de huid de begeerde schoonheid en glans waar iedereen naar verlangt. 

 Behandeling duur 90 minuten Eur 125,- incl. epileren.

Wilt u meer informatie over behandelingen? Neem dan contact op